Stap 1 - Foto bewerken en tekst toevoegen

Klik op de foto welke je wenst te bewerken of waaraan je tekst wilt toevoegen.

Je krijgt het onderstaande scherm te zien.

Informatie

Boven de foto staat in een rode balk wat er eventueel met de foto aan de hand is.
Geen rode balk? Dan is de foto prima!

Bewerken

Het selectiescherm kan met de muis via de hoeken kleiner of groter worden gemaakt om een deel uit te snijden.
Je kunt de foto 90 graden naar links of rechts draaien en je kunt via heel precies van 0 tot 359 graden draaien.
Wil je van een staande foto een liggende foto maken of anders om? Dat kan met de 3:4 of 4:3 knopjes.

Tekst toevoegen

Je kunt een tekst toevoegen tot 110 karakters. Boven het tekstvlak staat (mits wij dit uit de foto konden halen) de datum en tijd wanneer de foto was genomen en de locatie. Dit zijn voor jou tekstsuggesties.

Opslaan

Klik op Opslaan, [!] Volgende of ga naar de vorige of volgende foto om op te slaan.