Stap 2 - Kies de voorkant en voeg een titel toe

Aan de linkerzijde staat hoe uw voorkant er uit gaat zien.

Een andere omslagfoto

Het systeem heeft de eerste staande foto geselecteerd en deze kan natuurlijk vervangen worden.
Klik in de rechterzijde op de knop 'Selecteer omslagfoto'.

Je krijgt een pop-up met alle door jou geĆ¼ploade staande foto's. Klik de foto die je als omslagfoto wenst te hebben.

Titel en subtitel

Als je een titel op jouw fotoboek wenst, dan kan je dit ingeven. De titel heeft een groter formaat dan de subtitel. Om dit passend te maken, mag je maximaal 20 karakters invoegen voor de titel en 40 voor de subtitel.

Heb je deze ingevuld? Bepaal dan of je de titel boven, in het midden of onderaan de pagina wenst.
Let op! Door verschillende schermformaten kan de exacte positie afwijken van het voorbeeld aan de linkerzijde.
De locatie in Stap 5 - Voorbeeld is hoe het wordt gedrukt.