Stap 4 - Opties en mogelijkheden voor de indeling

Er zijn in deze stap veel verschillende mogelijkheden en de mogelijkheden bepalen hoe de foto's over de pagina's worden verdeeld.

Tip! Bepaal eerst de keuzes en kijk dan naar Optie 1, Optie 2 en Optie 3.

Keuze: Als er slechts één staande afbeelding op de pagina staat, deze dan volledig op de pagina plaatsen

Heb je één staande foto op een pagina, dan kan deze foto klein zijn, zodat je ook de achtergrond en rand ziet OF de foto is groot en volledig op de pagina uitgevuld. Ze je een vinkje voor deze keuze, dan worden alle foto's altijd groot en dus volledig op de pagina uitgevuld.

Keuze: Laat toe dat een liggende foto over op 2 pagina's wordt verdeeld

Vind je het mooi als een liggende foto over 2 pagina's wordt verdeeld, dan kan je een vinkje zetten voor deze keuze. Let wel op dat je een vouw in het midden hebt. Selecteer dan geeft foto waarin een gezicht op belangrijk object in het midden van de foto staat.

Keuze: 30, 36, 44 of 50 pagina's

Heb je 30 t/m 80 foto's geüpload, dan is de keuze voor 30 pagina's mogelijk.
Heb je 36 t/m 100 foto's geüpload, dan is de keuze voor 36 pagina's mogelijk.
Heb je 44 t/m 120 foto's geüpload, dan is de keuze voor 44 pagina's mogelijk.
Heb je 50 t/m 140 foto's geüpload, dan is de keuze voor 50 pagina's mogelijk.

Jij bepaalt zelf wat jij mooi vindt! De prijs blijft bij ons hetzelfde.

Keuzes zijn bepaald

Heb je de keuzes bepaald, dan kan je kijken welke optie jij het mooiste vindt. Wil je 3 andere opties, dan kan je klikken op het knopje naast Optie 3.

Foto's wisselen

Je kunt staande foto's wisselen met staande foto's en liggende foto's wisselen met liggende. Klik op de foto die je wenst te wisselen. Deze foto is nu geselecteerd. Klik daarna op de foto waarmee de foto moet wisselen.
Je kunt in deze Stap niet de foto van de voorkant wisselen. Als je deze wenst aan te passen, dan moet je terug gaan naar Stap 2.

Volgorde van de foto's

De volgorde in Stap 1 wordt zoveel mogelijk behouden. Omdat wij gebruik maken van vaste pagina-mogelijkheden, kan het zijn dat een foto net boven of onder de volgende foto staat.

In het voorbeeld hebben we staande foto's (groen) en liggende foto's (rood) in volgorde 1 t/m 15 geüpload.