Mijn fotoboeken

Op deze pagina zie je alle fotoboeken die jij hebt gemaakt.

Het laatste fotoboek staat boven aan en de oudste onderaan.

Naast een fotoboek staan knoppen en daaronder de status van jouw bestelling.

Bestellen fotoboek of Bijbestellen

Is het boek al besteld, dan heet de knop Bijbestellen. Is het fotoboek al wel gemaakt, maar nog niet besteld? Dan heet de knop Bestellen fotoboek.

Klik op de knop om naar de bestelpagina te gaan.

Geef jouw fotoboek cadeau

Wil je jouw fotoboek aan iemand cadeau doen of gewoon jouw fotoboek naar een ander adres laten sturen? Klik op de knop, vul de adresgegevens in en klik op bestellen om naar de bestelpagina te gaan.

Bekijk digitale versie

Het voorbeeld van jouw fotoboek (welke je bij het maken in Stap 5 kunt zien) kan je altijd terug zien. Klik op de knop om de digitale versie te bekijken.

Delen

Wil je de digitale versie delen met anderen? Ga met jouw muis over de knop 'Delen' voor diverse opties.

Uitnodigen

Heb je een mooi fotoboek gemaakt en wil je dat andere dit fotoboek ook mogen bestellen? Ga met jouw muis over de knop 'Uitnodigen' voor diverse opties.

Tip! Dit is handig voor jouw team, klas, familie en/of groep

Status bestelling(en)

Als je jouw fotoboek hebt geĆ¼pload, dan is de status Geupload. Heb je de bestelling gedaan, dan wordt de status Betaald. Na de betaling maken wij de drukbestanden en sturen deze naar de drukker. Als de drukker jouw boek heeft gemaakt, dan gaat het fotoboek (meestal op dinsdag) in een envelop. De drukker scant de barcode op het fotoboek om een adreslabel te maken en dan weten wij dat het boek gereed is. De status gaat dan naar Gedrukt. Binnen 48 tot 72 uur moet het fotoboek bezorgd worden en daarom zetten wij na 72 uur de status op 'Verzonden'.

Een fotoboek uit de lijst verwijderen?

Wil je een fotoboek uit de lijst verwijderd hebben? Geef dit bij ons aan en wij verwijderen direct het fotoboek. Herstellen van deze actie is niet mogelijk. Weg is echt weg.