Stap 1 - Foto's sorteren

Let op! Maak jij gebruik van Microsoft Internet Explorer of Microsoft Edge?

Installeer dan een andere browser (internetsoftware). Microsoft is gestopt met het verder ontwikkelen van Internet Explorer en door problemen met Edge is Microsoft bezig met een nieuwe versie. Deze versie zal eind 2019/begin 2020 beschikbaar zijn.

Sorteren

De foto's worden standaard geplaatst in de volgorde waarop ze tijdens het uploaden binnen komen.
Binnen de online omgeving staan 2 opties om deze sortering aan te passen;

• Sorteren op naam. Klik 1 maal voor sorteren van A -> Z en klik nogmaals voor Z -> A.
  • Sorteren op datum. Klik 1 maal voor sorteren van Oudste -> Jongste en klik nogmaals voor Jongste -> Oudste. Let op! Wij kijken naar de datum waarop de foto is genomen. Is dit niet bekend, dan worden deze foto's als Oudste beschouwd.

Binnen de app is er maar 1 optie en dat is sorteren op datum.

Handmatig sorteren

Je kunt ook de foto's handmatig sorteren. Klik op een foto en houd deze vast. Sleep nu de foto naar de gewenste plaats.