Hoe gebruik ik een actiecode?

Een actiecode, of couponcode, kan op 2 manieren worden gebruikt;

1. voor het bestellen van een fotoboek
  2. voor het verkrijgen van een tegoed

Als je bij een actiecode bijvoorbeeld 2 fotoboeken krijgt en je wilt maar één fotoboek bestellen, dan is dat mogelijk. Je bestelt jouw fotoboek, voert de actiecode in en je krijgt het fotoboek en je krijgt het resterende tegoed.

1. Bestelpagina fotoboek

Vul onder 'Heb je een actie-of couponcode?' de code in en klik dan op de knop 'Controleer code'.

Is de code goed, dan wordt dit aangegeven en zal het bedrag worden aangepast. Klik op de knop 'Volgende stap' om de bestelling af te ronden.

2. Verkrijgen van tegoed

Klik in het menu op 'Mijn account'.
Je ziet de optie "Voordeelbundels en actiecodes". Klik op de knop "tegoed toevoegen"

Je komt op de bestelpagina voor de voordeelbundels.

Vul onder 'Heb je een actie-of couponcode?' de code in en klik dan op de knop 'Controleer code'.

Is de code goed, dan wordt dit aangegeven en zal het bedrag worden aangepast. Klik op de knop 'Volgende stap' om de bestelling af te ronden.