Stap 1 - Foto's toevoegen

Foto's uploaden

Klik op de oranje + knop.
Je krijgt een scherm waarin je op jouw PC kunt zoeken naar jouw foto's. Selecteer de foto's (Je kunt meerdere foto's tegelijk selecteren door de <Ctrl> toets ingedrukt te houden) en klik dan op 'Openen'.
Je kunt alleen .jpg (foto's) of .png (schermafdruk/internetafbeeldingen) gebruiken.

Informatietekst

In de tekst staat informatie over jouw geĆ¼ploade foto's. Het kan zijn dat er foto's zijn die aandacht nodig hebben. Is dit het geval, zoek dan naar foto's met een uitroepteken op de foto.

Deze foto's zijn te klein OF hebben een verkeerde verhouding*. Hebben de foto's een verkeerde verhouding, dan krijgt de foto een rode rand om dit aan te geven.
Klik op de betreffende foto om te zien wat er aan de hand is. Te kleine foto's kan je gewoon accepteren.
Foto's met een verkeerde verhouding moeten eerst worden bijgesneden.
Zie het artikel 'Stap 1 - Foto bewerken en tekst toevoegen' voor meer informatie.

* Wij werken in onze boeken met de standaard formaat 4:3 of 3:4.

Verwijderen

Je kunt een enkele foto verwijderen door op het prullenbankje te klikken. Wil je alle foto's verwijderen? Klik dan op de link 'Verwijderen' onderaan de pagina.

Volgende stap

Zijn alle foto's bijgesneden? Voldoe je aan het minimale en maximale aantal foto's? Alleen dan kan je naar de volgende stap.