Stap 3 - Bepaal hoe jouw pagina's er uit zien

In deze stap bepaal je hoe alle pagina's in het boek worden opgemaakt.

Achtergrondkleur

We hebben 20 standaard kleuren al voor jou geselecteerd. Als je een achtergrond kleur wenst, klik dan op één van de vakjes. Wil je geen achtergrondkleur? Klik dan op het eerste vakje: Wit.

Naast de 20 standaard kleuren, kan je elke kleur selecteren die jij wenst. Klik onder de titel 'Een eigen achtergrondkleur kiezen' op het vakje. Je krijgt een pop-up schermpje waarin je met de twee zwarte rondjes (in de kleurenvlakjes) jouw kleur kan bepalen.

Rand om foto

Als een foto niet volledig in beeld staat (zoals o.a. de voor- en achterkant), dan kan er een rand om de foto worden gezet. Er zijn 5 verschillende randen/frames. Klik op een vierkantje om in het voorbeeld aan de linkerzijde te zien hoe dit er uit ziet. Wil je geen rand om een foto? Klik dan op het eerste vakje: Geen.

Patroon

Over de achtergrondkleur kan een leuk patroon gezet worden. We hebben 11 leuke patronen gemaakt waaruit je kan kiezen. Klik op het vierkantje om in het voorbeeld aan de linkerzijde te zien hoe dit er uit ziet. Wil je geen patroon over de achtergrond? Klik dan op het eerste vakje: Geen.
Let op! Heb je wit al achtergrondkleur, dan zie je geen patroon.